Skip to main content

KEA rješenja

Unaprijedite vaš biznis sa nama!

Obuke za vođenje društvenih mreža

Kreativni ste i poznajete društvene mreže? Podržaćemo vas da sami upravljate sadržajem na vašoj Facebook, Instagram i LinkedIn stranici, kao i da sami postavljate videa na YouTube kanal, tu smo za vas. Kroz interaktivnu i praktičnu dvodnevnu obuku pokazaćemo vam standarde rada i najbolje prakse na ovim digitalnim medijima. Otkrićemo vam “male tajne” kao što su aplikacije koje olakšavaju rad, te ispravan izbor i targetiranje publike koju želite pretvoriti u korisnike vaših usluga.

Vođenje društvenih mreža

Bez kvalitetnog internet prisustva vaš biznis praktično ne postoji. Danas gotovo svi koriste društvene mreže i iz tog razloga su postale neizostavne za uspješnu strategiju promocije biznisa. Vaša publika, odnosno klijenti, konzumirajući sadržaje na društevnim mrežama, dolaze do preporuka za najrazličitije usluge i proizvode. Iskoristite snagu marketinga na društvenim mrežama kako biste dosegnuli pravu publiku u pravo vrijeme i ostvarili najbolje poslovne rezultate.

Izrada Web sajtova

Web sajt je vaša digitalna vizit karta! To je ključan alat za uspešno poslovanje u digitalnom okruženju. U današnjem dobu potrošači prvo traže informacije putem interneta. Web sajt je vaša digitalna vizitka koja omogućava da budete prisutni i dostupni 24/7. Imati dobro optimizovan web sajt poboljšava vašu vidljivost na pretraživačima poput Google-a što znači da će vas potencijalni klijenti lakše pronaći kada pretražuju proizvode ili usluge koje nudite. Na web sajtu možete pružiti sve relevantne informacije o svojim proizvodima, uslugama, cijenama, radnom vremenu i kontakt podacima, a najbolje rezultate za biznis daje uvezanost vašeg sajta sa kvalitetno vođenim društvenim mrežama.

Ostale obuke za unapređenje poslovanja

Zadovoljni ste svojim biznisom generalno, ali u osjećate da u nekim tačkama ili temama može i bolje? Tim naših predavača je na raspolaganju za namjenski kreirane obuke u skladu sa vašim potrebama, na teme kao što su: strateško planiranje, kreiranje strateškog i biznis plana, finansijsko upravljanje, vještine komunikacija, krizno komuniciranje, javni nastup, kancelarijsko poslovanje, te mnoge druge teme. Ukoliko prepoznajete da vam je u nekom aspektu poslovanja potrebno dodatno unapređenje, zajedno sa vama analiziramo potrebe za novim kompentenecijama i realizujemo obuke kreirane samo za vas.

Optimizacija poslovnih procesa

Biznis vam donosi zadovoljavajuće prihode, ali se čini da ste zatrpani dokumentacijom, uloge zaposlenih nisu jasno definisane, tok poslovnih aktivnosti se miješa i prepliće, čini vam se da radite “sve i svašta” i da je potrebno da se uvede jasniji redoslijed poslova i uloga zaposlenih? Nakon detaljne analize postojećih poslovnih procesa, uradićemo prijedlog optimizacije procesa, koji će vam pomoći da radite brže i efikasnije, uz isti kvalitet posla. Ishod svih aktivnosti će biti mjerljiv, a isplativost radnog procesa transparentna. Tu smo da vaše poslovanje podignemo na viši nivo.

Vizuelni identitet

Lijepo i privlačno, istovremeno ozbiljno i profesionalno? Moguće je. Naš tim stručnjaka osmišljava personalizovani vizuelni digitalni pristup koji će vašem poslovanju donijeti konkurentsku prednosti. Za vas kreiramo vizuelni identitet kojim ćete se predstaviti, tako što za vas produkujemo namjenske vizuale, fotografije, video zapise i tekstove, ili vaš postojeći vizuelni identitet unapređujemo i optimizujemo za digitalne medije.

+1k
Ostavite mail i pridružite se uspješnim biznisima